Sportfysiotherapie

Home » Fysiotherapie » Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is er voor sporters met een blessure, die zo snel mogelijk de sport weer willen hervatten. 

Sportfysiotherapie is voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens het sporten of mensen die een blessure hebben waardoor ze niet in staat zijn om te sporten.

De meeste voorkomende klachten zijn blessures aan de knie,  enkel en schouder. Sportfysiotherapie richt zich, naast het herstel van deze gewrichten, er ook op om de  lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn te trainen. Het doel van de sportfysiotherapeut is je te begeleiden naar je herstel, en het voorkomen van nieuwe blessures. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan:

  • kracht
  • uithoudingsvermogen
  • lenigheid
  • snelheid en
  • coördinatie/stabiliteit.

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij of fit

Binnen 1 minuut geregeld

De sportfysiotherapeut

De sportfysiotherapeut begeleid mensen die, na een blessure of ziekte, hun sport of werk weer willen hervatten. Ook worden ervaren sporters en topsporters op hoog niveau begeleid. Ook andere doelgroepen, waaronder ouderen en kinderen kunnen bij de sportfysiotherapeut komen. Sport wordt dan ingezet als onderdeel van de therapie. De sportfysiotherapeut werkt nauw samen met andere zorgverleners, waaronder sportartsen, chirurgen en sportmasseurs. Onze sportfysiotherapeuten helpen wekelijks cliënten uit de gehele Achterhoek. Voor meer informatie, neem contact op met 0315- 230100.

Afspraak maken

Maak een afspraak, we helpen je graag verder.

We worden gemiddeld beoordeeld met een 9,0.