Fysiotherapie Silvolde

Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is specialist op het gebied van fysiotherapie in de omgeving van Silvolde (gevestigd in Varsseveld).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Silvolde

Is je woonplaats Silvolde of woon je in de omgeving van Silvolde? Ben je op zoek naar een fysiotherapeut die je kan helpen bij je klacht?

Bij Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld helpen we je graag. Onze fysiotherapeuten helpen dagelijks patiënten uit de Silvolde en omgeving. 

Treffen we je snel in onze praktijk? Je bent van harte welkom met en zonder verwijzing van de huisarts. Vaak kunnen we je, wanneer gewenst, al binnen 24 uur behandelen.

De fysiotherapeut met veel ervaring

De fysiotherapeut bij Therapeutisch centrum Varsseveld is er een met veel ervaring. Naast het dagelijks uitvoeren van behandelingen volgen de fysiotherapeuten jaarlijks cursussen en vervolgopleidingen om hun kennis up-to-date te houden. 

In totaal zijn er zeven fysiotherapeuten werkzaam binnen de praktijk.

Verschillende specialisaties binnen de praktijk

Binnen het team zijn er verschillende specialisten aanwezig. Met een specialist bedoelen we dat de betreffende fysiotherapeut zich heeft gespecialiseerd in een bepaalde richting van de fysiotherapie. Daardoor kan de fysiotherapeut bepaalde klachten nog beter behandelen. Onder de specialisaties vallen onder andere:

Afspraak maken

Kunnen we je helpen bij je klacht? Maak dan een afspraak. Vul het afsprakenformulier in of bel naar 0315 – 230 100

Onze praktijk in Varsseveld

Behandelruimte

Oefenruimte

Behandelruimte

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Hoogwaardige fysiotherapie in Silvolde

Wanneer je ergens last van hebt dan wil je dat de klacht verdwijnt, het liefst zo snel mogelijk. Bij Therapeutisch centrum Varsseveld gaat de fysio daarvoor zorgen, samen met jou. 

Op het moment dat je bij de fysiotherapeut langs komt voor een intakegesprek dan stellen we samen een behandelplan op. Vanaf de moment werken we naar het afgesproken doel toe. Tussentijds evalueren we hoe het gaat en kan er, waar nodig, bijgestuurd worden. 

Pluspraktijk fysiotherapie

Therapeutisch centrum Varsseveld is geaccrediteerd als zogeheten Pluspraktijk. Hieronder vertellen we je wat de meerwaarde voor jou is dat we een Pluspraktijk zijn. 

Pluspraktijken maken de extra stap als het aankomt op het leveren van kwaliteit. Het mooie aan het zijn van een Pluspraktijk is dat we ook kunnen laten zien dat we betere kwaliteit leveren omdat het gemeten wordt.

Wat mag je nog meer van een Pluspraktijk verwachten:

  • Een praktijk welke goed bereikbaar is, een korte wachttijd heeft en waar je op veel momenten terecht kunt
  • Bijkomende trainingsprogramma’s (o.a. Medische fitness en ZwangerFit)
  • Samenwerkingen met andere zorgverleners zoals een arts, ergotherapeut of diëtist
  • Hogere kwaliteitseisen voor behandeling

Veelgestelde vragen

Mogelijk ben je nog niet eerder bij ons geweest voor een behandeling aan je klacht, of zelfs nog nooit eerder bij de fysiotherapeut geweest. Dan kan het zijn dat je best nog een aantal vragen hebt, hieronder hebben we daarom alvast een aantal vragen voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust even contact op met de secretaresse of een van de fysio’s door te bellen naar 0315-625150 of vul het contactformulier in. We helpen je graag.

Ben ik zonder verwijzing welkom in de fysiotherapiepraktijk?

Binnen onze praktijk heb je geen verwijzing nodig voor een behandeling. Je kunt dus gewoon een afspraak inplannen bij de secretaresse en dan langskomen voor een intake / behandeling. Wanneer je wel een verwijzing hebt dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Wat wordt er met de intake bedoeld?

Op het moment dat je voor het eerst langskomt bij de fysiotherapeut is het belangrijk dat er goed in kaart wordt gebracht waar jouw klachten vandaan komen. Tijdens het intakegesprek wordt er een diagnose gesteld en bekijken we samen hoe we je jou het best kunnen helpen op een manier waar jij je comfortabel bij voelt.

Hoe ver is het rijden vanuit Silvolde?


Vanuit Silvolde is het zo’n tien minuten rijden met de auto naar de fysiotherapiepraktijk in Varsseveld. De praktijk is gevestigd aan de oranjestraat 60.

Hoeveel fysio behandelingen heb ik nodig?


Het is van te voren lastig om te zeggen hoeveel behandelingen je precies nodig hebt bij de fysiotherapeut. De fysio kan tijdens de intake wel een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen, zo weet je ongeveer waar je aan toe bent.

Kan ik snel terecht ben een van de fysiotherapeuten?


Op werkdagen geven we je de mogelijkheid om binnen 24 uur al voor het eerst langs te komen bij de fysiotherapeut. Wanneer je op korte termijn behandeld wil worden dan raden we je aan om even te bellen naar de praktijk om zo vlot een afspraak in te plannen.

Mag ik zelf aangeven door welke fysio ik behandeld wil worden?


Uiteraard mag je aangeven door welke fysiotherapeut je behandeld zou willen worden. Soms kan het wel zo zijn dat een andere fysio jouw klacht beter kan behandelen. We zullen dit dan wel bij jou aangeven.

Hoe lang duurt een behandeling?


Gemiddeld duurt een behandeling bij de fysiotherapeut zo’n 25 à 30 minuten.