Fysiotherapie Gaanderen

Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is specialist op het gebied van fysiotherapie in de omgeving van Gaanderen (gevestigd in Varsseveld).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Gaanderen

Is je woonplaats Gaanderen of woon je in de omgeving van Gaanderen? Ben je op zoek naar een fysiotherapeut die je kan helpen bij je klacht?

Bij Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld helpen we je graag. Onze fysiotherapeuten helpen dagelijks patiënten uit de Gaanderen en omgeving. 

Treffen we je snel in onze praktijk? Je bent van harte welkom met en zonder verwijzing van de huisarts. Vaak kunnen we je, wanneer gewenst, al binnen 24 uur behandelen.

De fysiotherapeut met veel ervaring

De fysiotherapeut bij Therapeutisch centrum Varsseveld is er een met veel ervaring. Naast het dagelijks uitvoeren van behandelingen volgen de fysiotherapeuten jaarlijks cursussen en vervolgopleidingen om hun kennis up-to-date te houden. 

In totaal zijn er zeven fysiotherapeuten werkzaam binnen de praktijk.

Verschillende specialisaties binnen de praktijk

Binnen het team zijn er verschillende specialisten aanwezig. Met een specialist bedoelen we dat de betreffende fysiotherapeut zich heeft gespecialiseerd in een bepaalde richting van de fysiotherapie. Daardoor kan de fysiotherapeut bepaalde klachten nog beter behandelen. Onder de specialisaties vallen onder andere:

Afspraak maken

Kunnen we je helpen bij je klacht? Maak dan een afspraak. Vul het afsprakenformulier in of bel naar 0315 – 230 100

Onze praktijk in Varsseveld

Behandelruimte

Oefenruimte

Behandelruimte

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio in Gaanderen

Wanneer je op zoek bent naar een fysio in de omgeving van Gaanderen, dan kunnen we je goed helpen bij Therapeutisch centrum Varsseveld.

Onze praktijk in Varsseveld ligt op 10 minuten rijden vanuit Gaanderen. Je bent er dus zo.

Fysiotherapie PLUS praktijk

Therapeutisch centrum Varsseveld is een zogeheten fysio PLUS praktijk. PLUS praktijken voldoen aan strenge eisen, anders mogen zij het keurmerk van PLUS praktijk niet voeren. PLUS praktijken gaan een stapje verder; hieronder leggen we uit hoe dat in de praktijk werkt.

Behandeling binnen 24 uur

Bij Therapeutisch centrum Varsseveld streven we ernaar om je binnen 24 uur te behandelen, vanaf het moment dat je voor het eerst contact hebt gezocht met ons. Uiteraard vindt een behandeling enkel binnen 24 uur pas plaats wanneer dit gewenst is.

Persoonlijk behandelplan

Onze fysio’s stellen altijd, samen met jou, een persoonlijk behandelplan op. Zo weet je waar je aan toe bent en hoe het verloop van de behandeling eruit zal komen te zien. Daarnaast kunnen we op basis van het persoonlijke behandelplan bijsturen.

Preventie en aanvullende programma’s

Naast de reguliere fysiotherapeutische behandeling bieden we binnen onze praktijk ook preventieve programma’s en aanvullende trainingsprogramma’s aan in de omgeving van Gaanderen.

Dergeljike trainingsprogramma’s kunnen zeer gespecialiseerd zijn – denk bijvoorbeeld aan het COPD trainingsprogramma – maar kunnen ook breder zijn in de vorm van leefstijlprogramma’s of het ZwangerFit programma.

Ruime openingstijden

Een fysio PLUS praktijk kent ruime openingstijden. Zo heb je binnen onze praktijk de mogelijkheid om langs te komen voor een behandeling in de avonden (tot 21.00 op maandag en dinsdag).

Veelgestelde vragen

Ben je nog niet eerder in onze praktijk geweest? Of heb je in het algemeen nog wat vragen voor je naar de fysio gaat?

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen voor je. Heb je nog een persoonlijke vraag? Stel deze gerust aan de fysio of de secretaresse per e-mail, telefoon of vul het contactformulier in.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?


Het is afhankelijk van de klacht die je hebt hoeveel behandelingen er benodigd zijn voor een succesvolle behandeling.

Wanneer de klacht van chronische aard is dan is de behandelperiode langer dan wanneer je een kortdurende klacht hebt.

Wanneer je graag wil weten hoeveel behandelingen er nodig zijn dan kun je dit uiteraard altijd overleggen met de behandelend fysiotherapeut. De fysio kan tijdens de intake een schatting maken van het aantal benodigd behandelingen.

Is een verwijzing van de huisarts nodig?


Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om naar de fysiotherapeut te gaan. Vroeger was dit wel het geval, tegenwoordig kun je zelfstandig een afspraak maken wanneer je klachten hebt.

Met welke klachten kan ik bij de fysiotherapeut terecht?


In principe ben je welkom bij de fysiotherapeut met alle klachten aan het bewegingsaparaat.

Twijfel je nog? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen, we beoordelen graag voor je in hoeverre wij denken geschikt te zijn om jou te helpen met een behandeling door de fysiotherapeut in onze praktijk.

Kan ik aangeven door wie ik behandeld wil worden?


In onze praktijk mag je altijd aangeven door welke fysiotherapeut je behandeld zou willen worden.

Wanneer wij denken dat een andere fysio je beter zou kunnen helpen dan zullen we dit altijd aangeven, bijvoorbeeld omdat een fysio een bepaalde specialisatie heeft.

Uiteraard ben je dan alsnog vrij in de keuze door welke therapeut je graag geholpen zou willen worden.