Fysiotherapie Westendorp

Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is specialist op het gebied van fysiotherapie in de omgeving van Westendorp (gevestigd in Varsseveld).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Westendorp

Heb je pijnklachten, moeite met bewegen of een blessure opgelopen? Kom je uit Westendorp of de nabije omgeving? Het team van gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapeutisch Centrum Varsseveld helpt je graag bij jouw herstel.

Wekelijks helpen we mensen uit Westendorp op onze praktijk aan de Oranjestraat 60 in Varsseveld. Je bent van harte welkom in onze praktijk voor een gratis advies of wanneer je direct al een afspraak wil maken.

Fysiotherapeut met ervaring

Een van de fysiotherapeuten, in totaal zijn er zeven fysiotherapeuten werkzaam, bij Fysiotherapeutisch Centrum Varsseveld die je helpt is een vakbekwame gespecialiseerde fysiotherapeut welke lang ervaring heeft in het vak van de fysiotherapie. 

Voor we een behandeltraject ingaan maken we een duidelijk plan van aanpak. Het behandeltraject begint altijd met een screening waarna we samen een behandelplan opstellen dat past bij jouw situatie en voorkeuren. 

Uiteraard houden we vinger aan de pols gedurende het behandeltraject en evalueren we telkens hoe de progressie is en waar je tegenaan loopt.

Specialisaties van onze fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten bij Therapeutisch centrum Varsseveld hebben zich uiteenlopend gespecialiseerd binnen de verschillende stromingen van de fysiotherapie. Door de combinatie van de verschillende specialisaties kunnen we jou een complete behandeling bieden. 

In sommige gevallen resulteert de combinatie van twee specialisaties immers in een beter resultaat dan wanneer slechts één specialist naar de klacht kijkt. Enkele van de specialisaties die wij aanbieden zijn:

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij een van onze fysiotherapeuten? Dat kan via het afspraak maken formulier of door direct te bellen met ons telefoonnummer 0315 – 230 100.

Waar heb je pijn of klachten?

Rugklachten

Nek klachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Veelgestelde vragen

Wanneer je nog niet eerder bij de fysiotherapeut in Varsseveld bent geweest of wanneer je überhaupt (al langere tijd) niet bij de fysiotherapeut bent geweest kan het zijn dat je wat vragen hebt.

Daarom hebben we alvast een aantal van de vragen die we het meest krijgen voor je beantwoord. Persoonlijke vragen beantwoord de fysiotherapeut of de secretaresse uiteraard ook graag voor je.

Kan ik zonder verwijzing vanuit Westendorp een afspraak maken?


Zonder verwijzing van de huisarts ben je van harte welkom voor een behandeltraject bij Fysiotherapeutisch Centrum Varsseveld. Wekelijks komen er mensen met klachten uit Westendorp bij ons langs voor een behandeling.

Wat bedoelen jullie precies met gratis inloopspreekuur?


Wanneer je niet zeker weet of je naar de fysio moet dan kan het een goed idee zijn om langs te komen tijdens het gratis inloopspreekuur. Het inloopspreekuur wordt georganiseerd op maandag van 19.00 tot 19.30. 

Vooral wanneer je vanuit Westendorp moet komen kan het handig zijn om van te voren even te bellen en aan te geven dat je wil komen wanneer je dit zelf prettig vindt. Uiteraard is het niet verplicht om van te voren te bellen.

Hoe snel kan ik terecht voor fysiotherapie bij jullie?


Je hebt veel last van je klachten en wil daarom snel terecht voor een behandeling, super logisch. Omdat we als praktijk flexibel willen zijn streven we er altijd naar om jou binnen 24 uur te helpen op het moment dat je snel behandeld wil worden.

Wanneer je haast hebt met een behandeling; bel ons dan even. Het is vaak makkelijker afstemmen om dan direct een afspraak in te plannen. Zo weet jij direct waar je aan toe bent en kun je snel terecht bij ons in de praktijk te Varsseveld vanuit Westendorp.