Fysiotherapie Sinderen

Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is specialist op het gebied van fysiotherapie in de omgeving van Sinderen (gevestigd in Varsseveld).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Sinderen

Is je woonplaats Sinderen of woon je in de omgeving van Sinderen? Ben je op zoek naar een fysiotherapeut die je kan helpen bij je klacht?

Bij Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld helpen we je graag. Onze fysiotherapeuten helpen dagelijks patiënten uit de Sinderen en omgeving. 

Treffen we je snel in onze praktijk? Je bent van harte welkom met en zonder verwijzing van de huisarts. Vaak kunnen we je, wanneer gewenst, al binnen 24 uur behandelen.

De fysiotherapeut met veel ervaring

De fysiotherapeut bij Therapeutisch centrum Varsseveld is er een met veel ervaring. Naast het dagelijks uitvoeren van behandelingen volgen de fysiotherapeuten jaarlijks cursussen en vervolgopleidingen om hun kennis up-to-date te houden. 

In totaal zijn er zeven fysiotherapeuten werkzaam binnen de praktijk.

Verschillende specialisaties binnen de praktijk

Binnen het team zijn er verschillende specialisten aanwezig. Met een specialist bedoelen we dat de betreffende fysiotherapeut zich heeft gespecialiseerd in een bepaalde richting van de fysiotherapie. Daardoor kan de fysiotherapeut bepaalde klachten nog beter behandelen. Onder de specialisaties vallen onder andere:

Afspraak maken

Kunnen we je helpen bij je klacht? Maak dan een afspraak. Vul het afsprakenformulier in of bel naar 0315 – 230 100

Waar heb je pijn of klachten?

Rugklachten

Nek klachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Veelgestelde vragen

Misschien ben je nog niet zo vaak naar de fysiotherapeut geweest of nog nooit eerder bij Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld. 

Het komt vaak voor dat patiënten, wanneer zij langskomen, een of meerdere vragen hebben. 

Daarom hebben we hieronder alvast wat veelgestelde vragen beantwoord. Heb je een persoonlijke vraag? Die beantwoordt de fysiotherapeut of secretaresse graag voor je.

Ben ik zonder verwijzing welkom vanuit Sinderen?


Je bent van harte welkom in onze praktijk vanuit Sinderen, zowel met als zonder doorverwijzing van de huisarts. Wekelijks komen er mensen uit Sinderen in onze praktijk voor een behandeling of het volgen van een trainingsprogramma.

Hoe snel kan ik behandeld worden?


We streven er naar om je binnen 24 uur te behandelen wanneer je dat wenst. Wanneer een snelle behandeling prettig is dan vragen we je om even te bellen naar de secretaresse op 0315 – 230 100 zodat er snel een afspraak ingepland kan worden. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Ik wil graag ‘s avonds behandeld worden, kan dat?


Bij Therapeutisch centrum Varsseveld zijn de fysiotherapeuten maandag en dinsdag ‘s avonds ook beschikbaar om een behandeling in te plannen.

Ik lees dat jullie een Pluspraktijk zijn, wat houdt dat precies in?


Wanneer een fysiotherapiepraktijk wordt aangemerkt als Pluspraktijk dan dient deze te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. 

Wat je kunt verwachten van ons als Pluspraktijk zijnde:

– Deskundigheid en kwaliteit: binnen onze praktijk werken we altijd met een concreet en helder behandelplan dat is aangesloten op jouw behoeften en wensen. Zo kunnen we snel resultaat boeken in een voor jou prettige setting.

– Bereikbaarheid en wachttijden: In veel gevallen kunnen we je al binnen 24 uur behandelen nadat je een aanvraag bij ons hebt ingediend. 

– Samenwerking: binnen onze praktijk werken de verschillende specialisten met elkaar samen, maar ook buiten de praktijk werken we samen met andere zorginstellingen zoals bijvoorbeeld de huisarts of het ziekenhuis.

– Beweegprogramma’s: ook wanneer de behandeling succesvol is voltooid ondersteunen we je graag zodat terugval voorkomen wordt middels verschillende beweegprogramma’s