Fysiotherapie Halle

Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is specialist op het gebied van fysiotherapie in de omgeving van Halle (gevestigd in Varsseveld).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Halle

Heb je een blessure opgelopen of loop je al langer met een (pijn)klacht? Ben je woonachtig in Halle of in de nabije omgeving van Halle? Dan kunnen wij je vanuit onze praktijk in Varsseveld goed helpen met je herstel. 

Onze fysiotherapeuten helpen wekelijks mensen uit Halle bij hun klachten en pijn. Natuurlijk ben je van harte welkom bij onze praktijk voor een gratis advies of wanneer je direct een afspraak in zou willen plannen.

Fysiotherapeuten met ervaring

Onze fysiotherapeuten hebben een schat aan ervaring opgebouwd in de loop der jaren. Jaarlijks volgt de fysiotherapeut in onze praktijk cursussen kennis up-to-date te houden. Er werken in totaal 7 fysiotherapeuten bij Therapeutisch Centrum Varsseveld.

Gespecialiseerd fysiotherapeuten

De fysiotherapeut bij Fysiotherapeutische Centrum Varsseveld is gespecialiseerd binnen één of meerdere disciplines binnen de fysiotherapie. Hierdoor kunnen we jouw klacht zo efficiënt mogelijk behandelen. Onder de specialisaties van onze therapeuten vallen onder andere:

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij een van onze fysiotherapeuten? Dat kan via het afspraak maken formulier of door direct te bellen met ons telefoonnummer 0315 – 230 100.

Waar heb je pijn of klachten?

Rugklachten

fysiotherapie-nekklachten

Nek klachten

fysiotherapie-overige-klachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Veelgestelde vragen

Wanneer je nog niet eerder bij de fysiotherapeut in Varsseveld bent geweest of wanneer je überhaupt (al langere tijd) niet bij de fysiotherapeut bent geweest kan het zijn dat je wat vragen hebt.

Daarom hebben we alvast een aantal van de vragen die we het meest krijgen voor je beantwoord. Persoonlijke vragen beantwoord de fysiotherapeut of de secretaresse uiteraard ook graag voor je.

Kan ik zomaar een afspraak maken bij de fysiotherapeut vanuit Halle?


Je kunt ook zonder verwijzing een afspraak inplannen bij ons. Ook wanneer je uit Halle komt. We ontvangen iedere week patiënten uit Halle of de nabije omgeving van Halle in onze praktijk te Varsseveld.

Wat is het gratis inloopspreekuur?


Let op: het inloopspreekuur wordt tijdelijk even niet georganiseerd. We doen ons best om ervoor te zorgen dat het inloopspreekuur zo snel mogelijk weer georganiseerd wordt.

Het inloopspreekuur is een moment waarop je langs kunt lopen met je klacht om de fysiotherapeut te laten beoordelen in hoeverre het behandelen van jouw klacht door een fysiotherapeut een goed idee is. 

Tijdens het inloopspreekuur wordt er niet behandeld.

Hoe snel kan ik behandeld worden?


We streven er naar om je binnen 24 uur te behandelen wanneer je dat wenst.

Wat is een Pluspraktijk?


Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is een zogeheten Pluspraktijk. De Plus certificering wordt uitgereikt aan fysiotherapiepraktijken welke aan strenge kwaliteitseisen voldoen:

– Deskundigheid en kwaliteit: een concreet en helder behandelplan (op papier) aangesloten op jouw wensen, zodat er snel resultaat geboekt wordt

– Bereikbaarheid en wachttijden: al binnen 24 uur behandeld worden en ruime openingstijden (‘s avonds en in het weekend)

– Samenwerking: onze fysiotherapeuten werken samen met huisartsen, ziekenhuizen en andere medisch specialisten om de beste behandeling te garanderen

– Beweegprogramma’s: wanneer de behandeling succesvol is afgerond begeleiden we je bij verder herstel middels trainingsprogramma’s en advies.