Fysio Varsseveld Christ

Home » Fysio Varsseveld Christ

Fysio Varsseveld Christ

Wanneer je op zoek gaat naar fysiotherapie in Varsseveld of de nabije omgeving hiervan dan is de kans groot dat je uitkomt bij Fysio Varsseveld Christ. Erna Christ is een fysiotherapeut en acupuncturist welke cliënten behandeld uit Varsseveld.

Hans en Erna Christ hebben jarenlang hun eigen praktijk gehad onder de naam Fysiotherapeutisch Centrum Varsseveld. Al ruim 30 jaar is Fysiotherapeutisch Centrum Varsseveld de meest vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk in Varsseveld. Sinds begin 2022 is de praktijk overgedragen aan EOS fysiotherapie groep.

De naam Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is intact gebleven en dezelfde fysiotherapeuten zijn nog steeds werkzaam binnen de praktijk. Wanneer je al langer bij Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld komt dan zal er niet zoveel voor je veranderen.

Fysiotherapeutisch Centrum Varsseveld en EOS fysiotherapie groep

De heren achter EOS fysiotherapie groep hebben als doel gesteld om de komende jaren verschillende stappen te gaan zetten om de praktijk in Varsseveld nóg beter te laten worden.

Zo is fysiotherapeut Lennard Hendriks de afgelopen tijd bezig geweest met het behalen van de Pluspraktijk certificering. Praktijken die voldoen aan deze certificering werken volgens hogere kwaliteits- en servicenormen en worden hier periodiek streng op getoetst. EOS fysiotherapie groep kiest ervoor om al haar praktijken te laten voldoen aan deze certificering te laten voldoen om er zo voor te zorgen dat de cliënt de behandeling krijgt welke hij of zij verdiend.

Welke zaken zijn er verder veranderd in de praktijk in Varsseveld?

Over het algemeen kun je veel van hetzelfde verwachten bij de praktijk in Varsseveld met verschillende aanvullingen. Zo wordt er op dit moment Bekkenbodemfysiotherapie aangeboden en zijn we binnen de praktijk sinds kort ook bezig met behandeling en informatievoorziening omtrent ademhalingstechnieken, ademhalingsklachten en hyperventilatie. 

EOS Fysiotherapie Groep is constant bezig met het up-to-date houden van kennis en kunde van haar medewerkers omtrent de meest actuele inzichten volgens de wetenschap.