Viscerale Therapie (VVTN)

Viscerale therapie is een combinatie van Viscerale Manipulaties en Neurale Systeem Manipulaties.

Oprichters

De Viscerale Therapie is ontwikkeld door Jean-Pierre Barral, R.P.T., D.O. in samenwerking met Alain Croibier, R.P.T. D.O. Members of the Register of Osteopaths; Diploma Osteopathie.

Barral Insituut

Gedurende zijn carrière is Jean Pierre Barral erkend als vernieuwer en als toonaangevend voorstander van onderzoek naar nieuwe therapieën. Met name door zijn onderzoek naar Viscerale Therapie verwierf hij internationale faam. J.P. Barral is mede-oprichter van het Barral Instituut in Florida en directeur van ‘The Department of Osteopathic Manipulation’ aan de ‘University of Paris School of Medicine’

Barral Insituut Nederland

Het Barral Instituut Nederland verzorgt de opleidingen Viscerale Manipulaties en Neurale Systeem Manipulaties en aanvullende cursussen voor mensen die professioneel betrokken zijn bij begeleiding, therapie of hulpverlening op het terrein van gezondheidszorg.

Opleiding en lidmaatschap VVTN

Nicole heeft haar opleiding gevolgd aan het Barral Insituut Nederland te Doorn. Zij werd onderwezen door docenten die zijn opgeleid door Dhr. Barral en Dhr. Croibier.
Nicole Megens is lid van de Vereniging Viscerale Therapeuten Nederland: www.vvtn.eu