Fysiotherapie Terborg

Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld is specialist op het gebied van fysiotherapie in de omgeving van Terborg (gevestigd in Varsseveld).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Terborg

Is je woonplaats Terborg of woon je in de omgeving van Terborg? Ben je op zoek naar een fysiotherapeut die je kan helpen bij je klacht?

Bij Fysiotherapeutisch centrum Varsseveld helpen we je graag. Onze fysiotherapeuten helpen dagelijks patiënten uit de Terborg en omgeving. 

Treffen we je snel in onze praktijk? Je bent van harte welkom met en zonder verwijzing van de huisarts. Vaak kunnen we je, wanneer gewenst, al binnen 24 uur behandelen.

De fysiotherapeut met veel ervaring

De fysiotherapeut bij Therapeutisch centrum Varsseveld is er een met veel ervaring. Naast het dagelijks uitvoeren van behandelingen volgen de fysiotherapeuten jaarlijks cursussen en vervolgopleidingen om hun kennis up-to-date te houden. 

In totaal zijn er zeven fysiotherapeuten werkzaam binnen de praktijk.

Verschillende specialisaties binnen de praktijk

Binnen het team zijn er verschillende specialisten aanwezig. Met een specialist bedoelen we dat de betreffende fysiotherapeut zich heeft gespecialiseerd in een bepaalde richting van de fysiotherapie. Daardoor kan de fysiotherapeut bepaalde klachten nog beter behandelen. Onder de specialisaties vallen onder andere:

Afspraak maken

Kunnen we je helpen bij je klacht? Maak dan een afspraak. Vul het afsprakenformulier in of bel naar 0315 – 230 100

Onze praktijk in Varsseveld

Behandelruimte

Oefenruimte

Behandelruimte

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio in Terborg

Je komt uit Terborg of de omgeving en je hebt klachten welke je wil laten behandelen door de fysiotherapeut.

Vanuit Terborg is het zo’n 10 minuten met de auto naar Varsseveld waar onze praktijk gevestigd zit aan de Oranjestraat 60.

PLUS Praktijk

Onze fysio praktijk voldoet aan de richtlijnen van de PLUS praktijk normering. PLUS praktijken onderscheiden zich van andere fysiotherapiepraktijken op het gebied van kwaliteit. PLUS praktijken gaan een stapje verder voor de patiënt. Hoe dat werkt leggen we hieronder uit.

Snelle intake en behandeling

Wanneer je snel van je klachten af wil dan kun je bij ons meteen terecht. Een PLUS praktijk streeft ernaar om patiënten binnen 24 uur te behandelen.

Persoonlijk behandelplan opgesteld

Binnen onze fysiotherapiepraktijk werken we net als andere PLUS praktijken met een persoonlijk behandelplan waarin een concreet plan is opgesteld om jou klachtenvrij te maken. Tussentijds evalueren we uiteraard de voortgang en sturen we waar nodig bij.

Aanvullend programma en preventie

Bij het PLUS programma aangesloten fysio praktijken worden geacht aanvullende trainingsprogramma’s en (blessure)preventieve programma’s aan te bieden. 

Binnen onze praktijk kun je trainingsprogramma’s als medische fitness en ZwangerFit volgen.

Ruime openingstijden

Onze praktijk is ruim geopend, vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor mensen die overdag andere bezigheden hebben, zoals werk. Zo wordt er ruimte geboden om iedereen te behandelen binnen de praktijk.

Veelgestelde vragen

Mogelijk ben je nog niet eerder bij ons praktijk geweest of zelfs nog nooit eerder naar de fysiotherapeut geweest. Dan is het logisch dat je een of meerdere vragen hebt voordat je naar de fysiotherapeut gaat. We hebben daarom alvast enkele vragen voor je beantwoord hieronder. 

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, bel dan gerust even met onze praktijk op 0315-230100, vul het contactformulier in of stuur een e-mail.

Kan ik zonder verwijzing naar de fysio?

Je bent van harte welkom op onze praktijk zonder én met doorverwijzing van de huisarts. Weet je niet zeker of jouw klachten bij de behandeling van een fysiotherapeut past? Neem dan gerust even contact met ons op, we denken dat even met je mee over wat er mogelijk is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig bij de fysio?

Het hangt helemaal af van jouw klacht hoeveel behandelingen je nodig hebt bij de fysiotherapeut. Zo kunnen sommige klachten al verholpen zijn één enkele behandeling terwijl voor andere klachten wel tien behandelingen kunnen staan.

Je vindt het misschien prettig om te weten hoeveel behandelingen je nodig hebt omdat je niet aanvullend verzekerd bent, dat snappen we helemaal. Informeer gerust even bij de secretaresse of een van fysio’s over het verwachte aantal behandelingen. Dit kan per e-mail, telefoon of na het invullen van een contactformulier. 

In ieder geval kan de fysio je na de intake gedetailleerd vertellen hoeveel behandelingen er waarschijnlijk nodig zullen zijn.

Hoe lang duurt een behandeling gemiddeld?

Een behandeling bij de fysiotherapeut duurt gemiddeld zo’n 25 tot 30 minuten.